Microsoft en haar Natal Project

Veel Xbox 360-gebruikers zitten al een tijdje op Project Natal te wachten. Maar nu lijken er dan toch eindelijk meer gegevens naar buiten te komen. De eerste afbeeldingen zijn ook al op het internet verschenen.

Hierop zien we een soort van camera, zoals we die al kennen van het spel "you're in the Movies", maar dan wat breder. Echt veel groter dan de Xbox zelf is deze niet, want wie wil er nu een mega camera boven zijn Xbox hebben staan.

Project Natal zal, naar verwachting, uitkomen tijdens de feestdagen van dit jaar. De prijs zal volgens Microsoft rond de $149 gaan worden. Er komt ook in een combi-pakket met de Xbox Arcade voor $299. Hieruit zou je dus kunnen afleiden dat Project Natal niet veel ruimte inneemt op je harde schijf, aangezien de Arcade-versie het met zéér weinig mb's moet doen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?