Microsoft doneert opbrengsten kaartjes X019 aan liefdadigheidsinstelling SpecialEffect

Geplaatst:
Aangepast: 18 september 2019 10:48

Eind dit jaar vindt het wereldwijde Xbox-feest X019 plaats. Microsoft doneert de opbrengsten van de kaartjes voor X019 aan liefdadigheidsinstelling SpecialEffect.

X019 is een wereldwijd evenement voor alles wat met Xbox te maken heeft. Het evenement vindt dit jaar plaats in november plaats in Londen. Om het evenement fysiek bij te wonen, kun je vanaf volgende maand kaartjes kopen. Microsoft heeft onlangs onthuld dat de opbrengsten van deze kaartjes worden gedoneerd aan de liefdadigheidsinstelling SpecialEffect. SpecialEffect is een liefdadigheidsinstelling die mensen met een fysieke beperking helpt te kunnen gamen door middel van gespecialiseerde controllers. SpecialEffect heeft ook een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de Xbox Adaptive Controller.

X019 vindt dit jaar van 14 tot 16 november plaats in The Copperbox Arena in Londen. De tickets voor het evenement zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord