Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Microsoft blokkeert Xbox Live account van piraten

Microsoft heeft een aantal gamers, die hun console hebben omgebouwd om gekopieerde spellen te kunnen spelen, gebanned van Xbox Live. Xbox Live baas Larry Hryb heeft hierover het volgende gezegd:

In our our continued effort to keep gameplay safe and secure for our community of more than 14 million members, Microsoft has taken action against a small percentage of Xbox 360 consoles that have been illegally modified in order to play pirated games.

De gamers zijn waarschijnlijk gesnapt omdat ze spellen speelden voordat de game officieel in de winkels lag. Microsoft heet ook gezegd dat ze in de toekomst door zullen gaan met het optreden tegen deze piraterij.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?