Microsoft blijft op zjin voetstuk staan

Eerder gooide Sony al met modder naar Microsoft met de bewering dat de Xbox 360 duurder is dan de PlayStation 3. Dit zou zo zijn, omdat je bij de PlayStation 3 een totaalpakket kreeg. Terwijl je bij de goedkoopste Xbox 360 bijna niets krijgt.

Microsoft vindt dat het wel een goede keuze was geweest om deze tactiek te gebruiken. Xbox 360 group PR manager David Dennis vertelde dat het beter is de consument te laten kiezen voor wat hij wil, in plaats van hem alles te geven. Als je al een bekabelde verbinding door je huis hebt, is een draadloze ontvanger toch ook best onnodig?

"The strategy of having a console that is $200 more expensive that has features that people don't potentially need or want but have to pay for--looking at (Sony's) sales numbers--I'd say it's probably not the winning strategy at this point, especially given the current economic situation."


Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?