Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Microsoft bevestigt nieuwe bundel voor 360

Microsoft heeft bevestigd dat niet alleen de Amerikanen, maar nu ook wij Europeanen een speciale hardeschijfbundel krijgen. De bundel moet 21 november verkrijgbaar zijn.

De bundel zal bestaan uit een 60GB harde schijf, een headset, een ethernetkabel en drie maanden Xbox Live Gold. Volgens de berichten moet het pakket zo'n tachtig euro gaan kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?