Microsoft begint vanavond vijf minuten eerder

Microsoft heeft de starttijd van hun persconferentie op de E3 van vanavond met vijf minuten naar voren geschoven. Volgens de gigant is deze extra tijd nodig voor een 'heel speciale toevoeging'. Uiteraard is het nu gissen naar wat deze toevoeging inhoud.

Eén ding is zeker: de persconferentie van Microsoft van vanavond wordt er één met veel nieuwe aankondigingen. Hou Gameliner in ieder geval goed in de gaten om niets te missen van de details die tijdens de conferentie bekendgemaakt worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?