Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Microsoft bant miljoen Xbox Live gebruikers

Microsoft pakt een groot deel van de Xbox Live gebruikers hard aan. Xbox-producent Microsoft heeft namelijk ruim een miljoen leden verbannen van Xbox Live. Een groot deel hiervan was dan ook in bezit van een omgebouwde Xbox 360.

Om ervoor te zorgen dat deze leden echt niet meer terug kunnen komen op Xbox Live heeft Microsoft meer dan alleen de Xbox Live-profielen verbannen. De Xbox 360's zelf kunnen namelijk helemaal niet meer online komen.

Inmiddels zijn er zelfs al tweedehands Xbox 360's verschenen op verschillende veilingsites waarmee dus niet meer online kan worden gegamed.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?