Microsoft-banspree in precieze getallen

Sinds de tijd dat er games bestaan, bestaat er ook piraterij. Het illegaal verspreiden en downloaden van games loopt de laatste jaren de spuigaten uit. Vooral de PC en de Nintendo DS hebben hier last van, maar de Xbox 360 is ook een slachtoffer.

Voor de hackers is er slecht nieuws, want Microsoft laat hackers niet hun gang gaan. Iedere herfst worden er veel accounts gebanned die met illegale praktijken bezig zijn. Nooit eerder is bekendgemaakt om hoeveel accounts het gaat, maar de helpdesk-medewerker bij Microsoft vertelde dat het tot nu toe om 600.000 accounts gaat. Dit is nog niet genoeg voor het bedrijf. Microsoft wilt uiteindelijk 1 miljoen accounts bannen deze herfst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?