Microids gaat vier nieuwe Smurfen-games maken

De Franse uitgever Microids heeft vandaag een grote aankondiging gedaan. Samen met IMPS, de licentiehouder van de Smurfenwereld, is Microids van plan nieuwe Smurfen-games te ontwikkelen.

Niet één nieuwe Smurfen-game, maar vier Smurfen-games moeten ontwikkeld worden in de komende jaren. Dat moet gebeuren in een tijdsbestek van vijf jaar, liet de Franse uitgever weten. Alle vier de game zouden verschillende genres moeten verkennen. Microids 'nieuwe dochteronderneming, Microids Distribution France, zal de distributie van het spel op het Franse grondgebied verzorgen. Het is nog onduidelijk welke partij de Europese-distributie voor de rekening neemt. Naast de vier Smurfen-games die gaan komen, zullen de Smurfen ook deel uitmaken van de 2021-line-up van Microids. De nieuwe Smurfen-game die afgelopen mei werd aangekondigd verschijnt eind dit jaar, onder de titel The Smurfs - Mission Vileaf. De game wordt tegelijkertijd gelanceerd op pc, PlayStation 4, Xbox One-consoles en Nintendo Switch. In deze nieuwe 3D-avonturenplatformgame zullen de Smurfen opnieuw de kwaadaardige Gargamels plannen moeten dwarsbomen om hun dorp en het hele bos te redden van zijn snode plannen.

Smurfen01

Het is nog niet duidelijk wanneer The Smurfs - Mission Vileaf uitkomt. Wanneer er meer informatie beschikbaar is over een van de nieuwe Smurfen-games lees je het op onze website.

BRON Microids

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?