Le Tour de France - Season 2014

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 19 juni 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Micro SD kaart nodig voor L.A. Noire op Nintendo Switch

Een Micro SD kaart is nodig voor de digitale versie van L.A. Noire om op de Nintendo Switch te functioneren. De fysieke versie van de game krijgt een update van 14 GB, voordat je kunt beginnen. Dit geldt niet voor de PlayStation 4 en Xbox One versie, want deze worden beide ondersteund met 4K resolutie.

Rockstar Support legt uit dat de game 29 GB aan ruimte nodig heeft. Helaas heeft de Nintendo Switch maar 32 GB tot zijn beschikking en moet er ook ruimte overblijven voor downloads en andere bewaarde informatie. Wanneer je de fysieke versie haalt, moet je rekening houden met een patch van 14 GB om te zorgen voor constante gameplay en om kleine verbeteringen door te voeren. De Nintendo Switch versie heeft wel optionele motion control, HD Rumble en is de enige versie die je overal kunt spelen.

onbekend

L.A. Noire komt op 14 november naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON VG 24/7

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?