Mick Gordon keert niet terug voor potentiële DOOM-sequels

Geplaatst: 21 april 2020 11:35

Mick Gordon keert niet terug voor de soundtrack mochten er nieuwe DOOM-sequels komen. Dit laat hij weten via social media.

De componist van DOOM 2016 en DOOM Eternal gaf aan dat hij het betwijfelde of hij ooit weer met Bethesda gaat samenwerken. Een fan vroeg hem deze vraag via social media. Bethesda heeft onlangs de officiële soundtrack van DOOM Eternal uitgegeven, maar zonder de zegen van de componist zelf. Mick Gordon geeft aan dat hij amper aan de tracks heeft kunnen werken als het gaat om het mixen van de soundtrack. De kwaliteit van de DOOM games zijn van grote klasse en Mick Gordon had hier altijd een flink aandeel in. Zijn topsongs "Rip and Tear" en "BFG Division" worden door miljoenen mensen beluisterd via YouTube en Spotify. Lees hier onze review van DOOM Eternal.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Gaan jullie Mick Gordon missen?

Bron: Critical Hit
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord