Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Michael Phelps krijgt COD5 nu al?

In de CBS Early Show van gisteren, kreeg 8-voudig Olympisch goudwinnaar Michael Phelps een wel heel vreemd cadeau van Treyarch, namelijk een exemplaar van Call of Duty 5: World at War.

Phelps kan inderdaad sneller zwemmen dan iedereen in de wereld, maar is hij dan echt zo snel dat hij tijd en ruimte kan buigen om een game in ontvangst te nemen die pas over een paar maanden uitkomt? Volgens een Activision PR-medewerker zit er een staartje aan het verhaal, het doosje zou namelijk leeg zijn, maar Phelps krijgt wel als allereerste de game zodra die uitkomt. Bekijk het filmpje op de blog van Treyarch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?