Michael Jackson krijgt eigen PS3 bundel

Om nog maar een keer te proberen om geld uit de vorig jaar overleden King of Pop Michael Jackson te slaan, heeft de Japanse afdeling van Sony de PlayStation 3 Michael Jackson bundel aangekondigd.

De bundel bevat naast de PlayStation 3 met controller ook de Blu-Ray disc van de film This Is It, een documentaire over het laatste concert dat Jackson zou geven in London, maar dat er door zijn dood niet is gekomen. De bundel is vooralsnog alleen in Japan verkrijgbaar, of hij ook naar Europa komt is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?