Miami Crisis trailer vrijgegeven

Zoals je een tijdje terug al hier had kunnen lezen zijn Konami en Hudson Entertainmant Inc bezig met een spannende politiegame. De game gaat Miami Crisis heten en zal enkel voor de DS worden uitgebracht. In Miami Crisis speel je met politieagent Martin Law en FBI-agente Sara Starling die beide hun eigen specialiteit hebben. Sara regelt het forensisch onderzoek terwijl Martin voor actie zorgt.

Vandaag is er in Japan een trailer van Miami Crisis verschenen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?