Mexicaanse griep treft Dead Rising 2

Capcom heeft besloten om op de E3 Expo, die van 2 tot en met 4 juni wordt gehouden, de game Dead Rising 2 niet aan het publiek te tonen. Volgens Chris Kramer, de director, komt dit niet omdat de game daar nog niet klaar voor is, maar vanwege de Mexicaanse griep. Deze is namelijk ook in Japan uitgebroken.

Our Capcom guys are not coming to E3 because of the Japanese government restrictions. The company is taking the advisory very seriously.

Dead Rising 2 is gelukkig de enige titel die niet op de beurs aanwezig zal zijn, de overige games van Capcom zullen wel te zien zijn. De reden dat juist Dead Rising 2 niet kon komen, is omdat het spel nog in een vrij vroeg ontwikkelstadium zit. Capcom durft het daarom niet aan om ergens anders dan in Japan een demo code van het spel te hebben, en juist in Japan is er dus het probleem met de griep.

Dead Rising 2 is the only game we won't be able to showcase at E3, because it's at an early stage of development and the team is not comfortable having anyone else demo the code.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?