Metroid Prime 4 wisselt van ontwikkelaar en verschijnt nog later

Geplaatst:

Slecht nieuws voor de Metroid-liefhebbers. Nintendo's Shinya Takahashi kondigt middels een filmpje aan dat er is besloten om van ontwikkelaar te wisselen voor Metroid Prime 4. Daarbij gaat de game ook nog eens nog later verschijnen.

Het is treurig nieuws, maar blijkbaar noodzakelijk. Nintendo was niet blij met de kwaliteit en wil de fans niet teleurstellen. Dit heeft ertoe geleidt dat niet Bandai Namco, maar Retro Studios de game in ontwikkeling heeft. Retro Studios is bekend met de serie, deze studio heeft immers ook de eerdere delen gemaakt. Het huidige werk gaat per direct de prullenbak in. Precies, Retro start helemaal opnieuw. Hierdoor komt de game nog later uit dan verwacht. Het komt niet vaak voor dat Nintendo met een dergelijke excuusvideo naar buiten komt en in dit geval lijkt het oprecht. Kijk voor het gehele verhaal naar onderstaande video.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metroid Prime 4

Series

Metroid

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Retro Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord