Metroid Other M aangekondigd

Zojuist heeft Nintendo Metroid Other M aangekondigd voor de Nintendo Wii.
De game is in ontwikkeling bij Nintendo en Team Ninja. We kregen een trailer te zien waarin we Samus Aran met en zonder pak als premiejager in actie zagen.

De game wijkt af van alle andere voorgaande Metroid-games en wordt gespeeld in een derde persoonsperspectief. Ook kwam Adam voorbij, bekend uit Metroid Fusion. Deze Metroid game kwam destijds uit op de GameCube. Daarmee lijkt het erop dat het een prequel is op dit deel uit de serie. Metroid Other M gaat ergens in 2010 verschijnen.

UPDATE (20:15 uur):
De trailer is nu hieronder te zien:

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?