Metro Exodus next-gen details vrijgegeven

Geplaatst:

De Metro Exodus next-gen details zijn vrijgegeven door ontwikkelaar 4A Games. We weten nu hoe de first person shooter gaat draaien op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Dat Metro Exodus een next-gen upgrade ging krijgen was al bekend, maar nu weten we wat deze upgrade precies inhoudt. Op de Xbox Series X en PlayStation 5 is de game te bewonderen in 4K met 60 frames per seconde. Metro Exodus ontvangt ook volledige ray tracing capaciteiten op de next-gen consoles. De Xbox Series S krijgt ook al deze functies, maar draait de game wel op een 1080p resolutie. De upgrades zijn niet exclusief voor de next-gen hardware. Als je een krachtige pc in huis hebt, dan kan je gebruik maken van al deze functies. Bekijk de link in de tweet voor de volledige lijst van alle upgrades. Bekijk hier de review van Metro Exodus.

Metro Exodus is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De next-gen upgrade voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S is beschikbaar ergens dit jaar.

Bron: 4A Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metro Exodus

Series

Metro

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

4A Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord