Check al onze gamescom content hier!
Metro Exodus
  • ONTWIKKELAAR 4A Games
  • RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Metro Exodus komt vervroegd uit

Menig game wordt tijdens de ontwikkelingsfase uitgesteld naar een latere datum, dat is ook bij Metro Exodus gebeurd. Ondanks dat is de game nu goud en is er besloten de game toch eerder uit te brengen dan nu de bedoeling was.

Als een game goud is, zit de ontwikkelingsfase erop. Dat is dus ook het geval voor Metro Exodus. Omdat dit eerder dan verwacht is, is de releasedatum van de game ook een week naar voren geschoven. Deep Silver en 4A Games hebben ter gelegenheid van dit nieuws alvast het 'coole' titelscherm vrijgegeven. In onderstaande video kun je deze alvast aanschouwen.

Metro Exodus komt uit op 15 februari 2019 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?