Check al onze gamescom content hier!

Metro 2034 duurt nog even

Metro 2033 was een game die mij erg wist te bekoren. Daarom heb ik de game ook een topscore gegeven in mijn review. Metro 2034 is al aangekondigd door THQ.

Dmitry Glukhovsky, de schrijver van de boeken, zei dat Metro 2034 misschien wel op de PlayStation 3 zou verschijnen. Metro 2033 is niet op de PlayStation 3 verschenen wegens portproblemen. Toch zegt THQ dat Metro 2034 niet snel zal verschijnen. Het zou nog een paar jaar duren voordat Metro 2034 uit zal komen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?