Metro 2033 krijgt releasedatum

Metro 2033 is gebaseerd op het boek van Dmitry Glukhovsky. Geen uitgever wilde het boek uitgeven. Daarom zette Dmitry Glukhovsky het op internet. Vervolgens werd het door duizenden mensen gelezen.

THQ maakte vandaag de releasedatum van Metro 2033 bekend. De game verschijnt op 19 maart voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?