Check al onze gamescom content hier!

Metro 2033 krijgt DirectX 11 ondersteuning

Metro 2033, de nieuwe game van THQ, zal gebruik gaan maken van de nieuwste grafische effecten op de pc middels DirectX 11 technologie. Hierdoor zullen de details scherper zijn, effecten mooier en omgevingen indrukwekkender. Je moet wel de nieuwste grafische kaarten hebben om van alle effecten te kunnen genieten.

Metro 2033 is een first-person shooter game die speelt in en om de metrotunnels van het post-apocalyptische Moskou, waar je moet proberen te overleven in een wereld vol vijandige groepen en mutanten. Meer informatie kun je vinden op de website van Metro2033.

Metro 2033 word 19 maart verwacht op pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?