Metallica dirigeert demo naar Xbox Live

Activision heeft vandaag een demo vrijgegeven voor Guitar Hero: Metallica. De demo weegt 1GB zwaar en is te downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace. Je kunt in deze eerste kennismaking met de nieuwe Guitar Hero los gaan met de nummers 'Sad But True' en 'Seek and Destroy' van Metallica. Daarnaast bevat de demo de nummers 'No Excuses' van Alice in Chains en 'Stone Cold Crazy' van Queen. Alle vier de nummers kunnen gespeeld worden op gitaar, drums en zang, in singleplayer en multiplayer en in quickplay, head-to-head, face-off, pro face-off en battle modes.

De volledige versie wordt verwacht in mei. Dan kunnen we 45 nummers verwachten, zowel van Metallica zelf als van andere artiesten (zoals System of a Down en Foo Fighters).

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?