Metal Gear Solid voorlopig afwezig in Keulen

Zojuist heeft Konami aangekondigd dat ze met een aantal titels naar de gamescom zullen afreizen.

Castlevania: Lords of Shadow, Pro Evolution Soccer 2011, Def Jam Rapstar en enkele Kinect titels zullen worden meegenomen naar Duitsland in augustus. Afwezige op deze lijst was onder andere Metal Gear Solid Rising.

Toch is er voor de fans hoop. Want een definitieve beslissing zal later over Metal Gear Solid worden genomen, aldus Konami.

De gamescom zal plaatsvinden op 18 tot en met 22 augustus deze zomer in Keulen, Duitsland. Gameliner is er zoals elk jaar live bij. Houd onze site in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?