Metal Gear Solid Rising krijgt compleet nieuwe engine

Kojima Productions, de studio die onder meer verantwoordelijk is voor Metal Gear Solid 4, wil met het nieuwe MGS Rising een nog mooiere game afleveren. Dit moet gaan gebeuren met een totaal nieuwe engine, die helemaal vanaf het begin gebouwd zal worden.

We're redoing the engine from scratch, and it's going to look amazing. It's going to be a big project like Metal Gear Solid 4. The entire team is serious about making it look as good as possible on every platform.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?