Metal Gear Solid: Peace Walker heeft een datum

Konami heeft vandaag bekendgemaakt dat Metal Gear Solid: Peace Walker uit zal komen op 28 mei in Engeland. Het is het volgende verhaal uit de serie van Snake, en zal een directe sequel zijn op Snake Eather. Het is de tweede echte Metal Gear Solid game die verschijnt op de PSP.

De release date staat in ieder geval vast in Engeland. Omdat Nederland onder de zelfde regio valt, zal het hoogstwaarschijnlijk de zelfde datum handhaven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?