Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 4 zal niet de laatste zijn

Hideo Kojima, het grote brein van de Metal Gear Solid reeks, heeft al eerder vertelt dat hij zal stoppen na Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Ryan Payton is producer van deze game en hij vertelde MTV dat de reeks niet zal stoppen. Het is slechts het einde van het verhaal van Solid Snake.

Metal Gear Solid 4 zal alles duidelijk maken omtrent de serie. Het verhaal zal goed afgesloten worden. De serie zal verder gaan, maar willen de fans dat? Geen Solid Snake, geen Metal Gear Solid?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?