Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 4: Special Edition voor Europa

Onze oosterburen hebben de mogelijkheid om een speciale Metal Gear Solid 4 PlayStation 3 te kopen. Wij Europeanen krijgen deze kans niet, maar er zal wel een Special Edition komen van de game.

Deze special edition bevat de game natuurlijk, een Official Soundtrack op CD, een Solid Snake Action Figure en een Making Of Blu-Ray Disc. Daarnaast krijg je als je de game pre-ordert er nog een extraatje bij. Namelijk een Metal Gear Saga Vol. 2 DVD. Dit is een documentairereeks over het Metal Gear universum en Solid Snake, de hoofdrolspeler van de game. Let op! Deze Pre-Order actie geldt niet bij alle winkels.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots zal twaalf juni uit komen. De special edition zal iets duurder zijn dan de normale versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?