Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 4 keer vier miljoen

De productiekosten van de PlayStation 3-exclusive Metal Gear Solid 4 zijn torenhoog. Om dit te compenseren moet de game al op de eerste dag van de release één miljoen keer verkocht worden. Dit heeft een assistent-producer van de game gezegd.

Dit doel zal zeer moeilijk worden, omdat de game maar op één console uitkomt en de PlayStation 3 ook nog eens achterloopt qua verkopen. Hierdoor neigen Third Party-ontwikkelaars multi-platform te gaan. Sony heeft hier rekening mee gehouden en heeft een hoop interne studios gevraagd om exclusieve games te ontwikkelen, maar liefst vijftien om precies te zijn; dit is een stuk meer dan Microsoft en Nintendo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?