Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 4 én Metal Gear Online in één!

Hideo Kojima, ontwikkelaar van de Metal Gear Solid reeks, werkt niet alleen aan Metal Gear Solid 4. Hij werkt ook aan de online versie Metal Gear Online. Er werd flink wat gespeculeerd of Metal Gear Online nou afzonderlijk- of samen met Metal Gear Solid 4 te koop zou zijn.

In de nieuwste editie van het Official PlayStation Magazine vertellen ze ons dat Metal Gear Online in het pakket zal zitten met Metal Gear Solid 4. Dit is een Starter Pack. Je kan hiermee de standaard modes Deathmatch, Team Deathmatch, King of the Hill en Team Sneak doen. Daarnaast heb je bij het Starter Pack 5 verschillende maps. Er wordt gezegd dat verdere content verspreid zal worden via het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?