Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 4 al 4,5 miljoen keer verkocht

Konami heeft bekendgemaakt dat er van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots al 4,5 miljoen exemplaren zijn verkocht sinds de release van juni 2008. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is alleen op de PlayStation 3 verschenen.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots vindt plaats ten tijde van een door oorlog geteisterde toekomst waarin enorme multinationals letterlijk vechten om alleenheerschappij. De gamer volgt deze strijd door de vermoeide ogen van een oudere Solid Snake. De superspion-op-leeftijd krijgt als opdracht talloze cruciale sleutelposities in ondermeer het Midden-Oosten en Zuid-Amerika te infiltreren en te onderzoeken. Gelukkig komt ervaring met de jaren. En de bijna bejaarde spion heeft de afgelopen jaren genoeg geleerd.

Lees hier onze review van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?