Metal Gear Online en WipEout HD krijgen demo's

Op 24 december worden bezitters van de PlayStation 3 verwend met twee demo's. Allereerst komt de demo van Metal Gear Online beschikbaar. In deze demo kun je los gaan op drie verschillende mappen, met een maximum van zestien spelers. De demo kent zeven verschillende speltypes, waaronder de bekende (Team) Death Match.

In de demo van WipEout HD kun je ietsje minder. Er is één parcour beschikbaar waarop je kunt gaan racen. Als je de race hebt afgesloten krijg je nog een indruk van de andere parcours die in de volledige versie van de game beschikbaar zullen zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?