Metal Gear 5 aankondiging niet ver weg

Geplaatst:
Aangepast: 22 mei 2018 21:58

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots betekent (waarschijnlijk) het einde voor Solid Snake, maar dat de franchise nog vol leven zit benadrukt PlayStation: The Official Magazine. In hun laatste editie hebben ze het gerucht tot leven geroepen dat Konami al redelijk ver zou zijn met de ontwikkeling van Metal Gear 5.

Na Metal Gear Solid Touch, dat op 19 maart in de App Store voor de iPod Touch en iPhone verschijnt, zou Konami vrij snel een aankondiging doen van een nieuw deel in de serie. Waarschijnlijk gebeurt dit in april of mei al, volgens het eerder genoemde blad.

Kojima, de geestelijk vader van Metal Gear Solid, zou niet de rol van "director" op zich genomen hebben. Hij heeft zelf geen commentaar gegeven, maar het lijkt dat hij te druk is met een Metal Gear spin-off - Max Savage, een game gebaseerd op een droom van Big Boss.

Vooralsnog is het afwachten geblazen. In de tussentijd kan je de "Metal Gear verhalen" van zowel Wouter als Peter doorlezen in "Gameseries Metal Gear Solid - Deel 1" of de zeer lovende review bewonderen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Series

-

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 september 2015

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer