Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Shaun White Snowboarding

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Met z'n allen de berg af van Shaun White

Vannacht gaat het weer sinds lange tijd vriezen en dat betekent dat de winter nu toch echt wel in aantocht is. Wie daar geen zin in heeft, raad ik aan Samba de Amigo te spelen om het zomergevoel te houden. Anderen die zich wel op de winter verheugen kunnen uit hun dak gaan met de multiplayer trailer van Shaun White Snowboarding.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?