Messi en Torres in duel op packshot PES 2010

De oorlog tussen FIFA en PES gaat bijna weer beginnen, en natuurlijk is het de grote vraag wie dit jaar de beste gaat zijn. Wordt het weer FIFA, of gaat PES er dit jaar weer mee aan de haal. Dat is een discussie voor later, waar het vandaag om gaat is dat Konami het packshot voor Pro Evolution Soccer 2010 vandaag heeft vrijgegeven. Op de voorkant schitteren dit jaar Lionel Messi en Fernando Torres, in een hevige strijd om de bal.

PES 2010 verschijnt op 22 oktober voor de PC, PS3, Xbox 360 en mobiele telefoons, en op 5 november kun je ook met de game aan de slag op de PS2 en PSP. De Wii versie is op 19 november de hekkensluiter.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?