Merchandise abonnementsdienst Loot Crate vraagt faillissement aan

Geplaatst: 14 augustus 2019 21:58
Aangepast: 14 augustus 2019 21:58

De merchandise abonnementsdienst Loot Crate vraagt een faillissement aan. De aanvraag werd kort na een grote ontslagronde bij het bedrijf ingediend.

Loot Crate Inc. is een succesvolle startup die zogeheten Subscription Boxes levert. Je kunt via Loot Crate een abonnement afsluiten waarbij je voor een vast bedrag per maand maandelijks een doos vol met merchandise en andere goodies ontvangt. Loot Boxes hebben elke maand een ander thema en zijn er in verschillende varianten. Zo heb je Loot Crates voor games, maar ook voor films, series, anime en andere geeky dingen. Het bedrijf werd in de laatste jaren ook in Nederland populair. De Amerikaanse krant LA Times meldt nu echter dat Loot Crate Inc. een faillissement heeft aangevraagd. Het bedrijf heeft flinke financiële problemen en schulden die in de miljoenen dollars oplopen. Vorige maand werden er ook al vijftig werknemers ontslagen bij Loot Crate Inc. en het bedrijf wordt nu in de verkoop gezet.

Loot Crate Inc. werd in 2012 opgericht door Christopher Davis en groeide in korte tijd uit tot de meest succesvolle startup ooit.

Bron: LA Times
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord