Merchandise abonnementsdienst Loot Crate vraagt faillissement aan

De merchandise abonnementsdienst Loot Crate vraagt een faillissement aan. De aanvraag werd kort na een grote ontslagronde bij het bedrijf ingediend.

Loot Crate Inc. is een succesvolle startup die zogeheten Subscription Boxes levert. Je kunt via Loot Crate een abonnement afsluiten waarbij je voor een vast bedrag per maand maandelijks een doos vol met merchandise en andere goodies ontvangt. Loot Boxes hebben elke maand een ander thema en zijn er in verschillende varianten. Zo heb je Loot Crates voor games, maar ook voor films, series, anime en andere geeky dingen. Het bedrijf werd in de laatste jaren ook in Nederland populair. De Amerikaanse krant LA Times meldt nu echter dat Loot Crate Inc. een faillissement heeft aangevraagd. Het bedrijf heeft flinke financiële problemen en schulden die in de miljoenen dollars oplopen. Vorige maand werden er ook al vijftig werknemers ontslagen bij Loot Crate Inc. en het bedrijf wordt nu in de verkoop gezet.

Loot Crate

Loot Crate Inc. werd in 2012 opgericht door Christopher Davis en groeide in korte tijd uit tot de meest succesvolle startup ooit.

BRON LA Times

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?