Mercenaries 2: World in Flames

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Mercenaries 2 demo ook online

Er werd al eerder bekendgemaakt dat er een demo zat aan te komen voor Mercenaries 2: World in Flames. Vandaag is hij dan online gekomen.

Ga snel naar Xbox Live Marketplace om de demo binnen te halen. Er is nog geen PlayStation 3 versie van de demo op dit moment, maar die zal waarschijnlijk ook vandaag komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?