Mega Man-producer werkt aan nieuwe game

Mega Man-producer Kazuhiro Tsuchiya werkt aan een nieuwe game. Dit maakte hij onlangs bekend in een exclusief interview met de Japanse website Gamer.

Misschien krijgen de Mega Man-fans binnenkort goed nieuws. Producer Kazuhiro Tsuchiya van de Mega Man-games heeft bevestigd dat hij aan een splinternieuwe game werkt. Dit bevestigde Tsuchiya in een exclusief interview aan de Japanse website Gamer. Volgens Tsuchiya zijn de precieze details over de game waar hij momenteel aan werkt al bekend en wordt de game nu uitgewerkt. Echter is nog niet bekend of het hier gaat om een game met het blauwe robotfiguur in de hoofdrol. De producer wilde hier helaas geen antwoord op geven. Volgens Tsuchiya is een nieuwe Mega Man-game voor in de toekomst niet uitgesloten, maar de producer laat volledig in het midden of hij niet stiekem nu al aan een dergelijke game werkt.

Mega Man 111

Wel sluit Mega Man-producer Tsuchiya uit dat het hier gaat om een spin-off van de Mega Man-franchise. Aan welke game Tsuchiya werkt is helaas nog niet bekend.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?