Mega Man 9 in de maak

Elf jaar na na het verschijnen van Mega Man 8 is Capcom bezig met een vervolg, dat logischerwijs Mega Man 9 zal gaan heten. Zo is bekend geworden uit een bron bij de Australische keuringsdienst voor leeftijdsclassificaties.

Mega Man 8 verscheen op de PlayStation waarna de serie op verschillende platformen enkele spin-offs kreeg zoals de Battle Network-serie en de X-serie. De kans is groot dat Mega Man 9 een downloadable game zal worden voor de PlayStation Store en Xbox Live Arcade.

Op dit moment is nog niets officieel bevestigd door Capcom, maar we houden je op de hoogte.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?