Meerderheid Tweede Kamer wil geen gameverbod

Minister Hirsch Ballin loopt al een tijdje met het idee om gewelddadige games te verbieden in Nederland. Veel gamesites gingen in verweer en startte een petitie. Wij bij Gameliner hebben ook ons steentje bijgedragen.

Nog steeds wilt Hirsch Ballin de gewelddadige games verbieden. Uit een rondgang, uiteengezet door Tweakers, naar de politieke partijen is gebleken dat de meerderheid een gamesverbod niet ziet zitten. De SP, PvdA, GroenLinks en VVD reageerde negatief op het verbod.

Er zijn ook partijen die niet bereikbaar waren voor commentaar. Dit zijn de PVV en D66. Hoogstwaarschijnlijk zijn zij ook tegen het verbod, wat neerkomt op een kamermeerderheid van 120 zetels. Zijn we nu van het verbod af? De tijd zal het leren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?