Meer vrienden op Xbox Live

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat je vriendenlijst op Xbox Live zo snel vol zit, waardoor je oude vrienden moet verwijderen om nieuwen toe te kunnen voegen? Microsoft heeft nu bekendgemaakt met een oplossing te komen.

Zo zal men met een patch komen die het mogelijk moet maken meer dan het huidige maximum van honderd vrienden aan je lijst toe te voegen. Wanneer deze patch zal komen en hoeveel vrienden je in de toekomst aan je vriendenlijst kan toevoegen is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?