Red Dead Redemption: Undead Nightmare

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 26 november 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Meer Undead Nightmare details

Rockstar heeft vandaag nog meer info rondom de uitbreiding Undead Nightmare bekendgemaakt. Rockstar heeft namelijk onthuld dat deze uitbreiding ook in de winkels zal gaan verschijnen als aparte game.

De disc-versie van de game zal namelijk de Undead Nightmare Pack, Outlaws to the End Co-op Mission Pack, Liars & Cheats Pack, Legends & Killers Pack en de Multiplayer Free Roam-optie bevatten zonder dat je de originele game nodig hebt.

Deze losse Red Dead Redemption game zal voor 29,99 euro te koop worden gesteld. Voor degene die de DLC gewoon willen downloaden is dit mogelijk vanaf 26 oktober voor 9,99 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?