Meer singleplayer DLC voor BioShock 2

Na Protector Trials komt 2k Games met nieuwe DLC voor BioShock 2. Minerva's Den zal meer van het verhaal van BioShock 2 vertellen. De DLC komt deze herfst uit en zal nieuwe personages, omgevingen en vijanden bevatten.

Minerva's Den zal voor alle consoles beschikbaar zijn. Het personage waarover jij de controle zal krijgen, is compleet iemand anders dan de Big Daddy. Samen zul je met Brigid Tenenbaum de stad moeten redden uit de klauwen van een dictator.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?