Dauntless

  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Meer servers geen oplossing voor problemen Dauntless

Vorige week werd Dauntless volledig gereleased, maar dit ging gepaard met behoorlijk wat problemen met de servers. In een vragenronde op Reddit gaf ontwikkelaar Phoenix Labs aan dat dat niet kan worden opgelost door meer servers te kopen.

Ondanks dat de servers al wat stabieler lijken te zijn dan vorige week, ondervinden veel gamers nog altijd problemen met het verbinden naar de servers van Dauntless. Volgens producer Ian Tornay is het nog niet zo makkelijk om te veronderstellen dat wanneer een game problemen met de servers heeft, dat het slechts een kwestie is van extra servers kopen. Tornay geeft een dat het allemaal veel complexer is en dat als het inderdaad zo makkelijk is, dat ze er niet over hadden getwijfeld direct voldoende servers in te kopen.

Dauntlessactionrpg

Dauntless is speelbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Reddit

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?