Uncharted 2: Among Thieves

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Meer nieuws over Uncharted 2

Vorige week lieten we je de eerste teaser zien van Uncharted 2: Among Thieves, vandaag brengt Gameliner je verse nieuwtjes.

Het Amerikaanse tijdschrift GameInformer heeft gesproken met ontwikkelaar Naughty Dog en daar is ondere andere het volgende uitgekomen:

- Er zal een nieuwe vrouw in de game voorkomen met de naam Chloe Frazer (stem van actrice Claudia Black). Of Elena en Sully uit het eerste deel zullen terugkeren is nog niet bekend.
- De game kent geen laadtijden en zal voor de volle 100% gebruik maken van de capaciteiten van de PlayStation 3 (bij het eerste deel gebruikte men 30% van de capaciteit).
- Het verhaal richt zich op de avonturen van Marco Polo in Azië en zal dieper ingaan op de schepen die Polo op de terugreis naar Italië verloor.
- Wapens kunnen op elk moment worden gebruikt, bij elke beweging die je maakt (rennen, schuilen, klimmen, hangen en liggen).

Houdt Gameliner in de gaten voor meer nieuws over Uncharted 2: Among Thieves.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?