Meer nieuws over aankomend Wii kanaal

In de Engelse krant The Times heeft een artikel gestaan met informatie over het nieuwe Wii kanaal wat zich gaat richten op het vermaken van het hele gezin. Het Wiinoma Kanaal is dit voorjaar beschikbaar in Japan, waarna de rest van de wereld verder in 2009 zal volgen.

Wiinoma gaat naast tekenfilms ook educatieve-, kook- en lifestyle programma's uitzenden tezamen met "Brain Train" achtige quizzen. De content wordt exclusief geproduceerd voor Nintendo en zal grotendeels gratis zijn aangezien de meeste inkomsten door reclame worden binnengehaald.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over het Wiinoma Kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?