Meer motion sensor details

Momenteel is Sony hard bezig met het maken van de motion sensor en vandaag heeft Sony nieuwe details vrijgegeven. Zo zal de controller werken met alle PlayStation 3 games, maar dat is nog niet alles.

De controller zal namelijk ook een force feedback rumble bevatten en je kunt in totaal vier controllers tegelijk gebruiken. Daarnaast kan de camera, die samenwerkt met de controller, gezichten herkennen.

Meer details heeft Sony niet vrijgegeven, maar Sony heeft aangegeven de komende tijd steeds meer details bekend te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?