Meer Microsoftpolitie op Xbox Live heeft gevolgen voor cheaters

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat de mensen die serieus aan het cheaten zijn hard gaan aanpakken. Mensen die hun Gamerscore op een oneerlijke manier ontzettend hoog hebben gekregen, zullen last krijgen van de Microsoftpolitie

Major Nelson, het boegbeeld van de Xbox 360, heeft ook aangegeven dat de mensen die cheaten er flink van zullen krijgen. Er zal onder hun Xbox Live account gelabeld komen te staan: cheater. Zo zie je direct wie je maar beter kunt ontwijken. Hier is de lijst van straffen die cheaters kunnen krijgen:

- Reset van je Gamerscore naar nul
- Het account kan eerder behaalde Achievements en Gamerscore niet meer halen
- Het zal wel mogelijk zijn om nieuwe Achievements op een eerlijke wijze te behalen
- Het account krijgt het zichtbare label "cheater"

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?