Meer kans op legendarische Pokémon in Pokémon GO

Geplaatst:

Vanaf 1 mei heb je opnieuw kans om nieuwe legendarische Pokémon te vangen in Pokémon GO. Het voltooien van een Research Breakthrough levert je dan mogelijk ontmoetingen op met een nieuwe set legendarische Pokémon.

Dit keer heb je de kans om Ho-Oh, Lugia, Latios of Latias tegen te komen wanneer je een Research Breakthrough voltooit. Vooral voor spelers die op zoek zijn naar Latios en Latias is het een bijzondere kans, want dit wordt de eerste keer dat je het iconische duo op deze manier kan vangen. Voordat je in aanraking komt met een Research Breakthrough-beloning, dien je eerst zeven stempels te bemachtigen. Die behaal je door één week lang minimaal een Field Research-opdracht te voltooien. Deze kleine opdrachten krijg je door aan de foto's van PokéStops te draaien.

Volgende week woensdag voegt Niantic de nieuwe Field Research-opdrachten en Research Breakthrough-beloningen toe. Je hebt dan tot het einde van juni om de vier legendarische Pokémon op deze manier te vangen.

Bron: Pokémon GO Official

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord