Star Wars: Squadrons
  • ONTWIKKELAAR EA Vancouver
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Meer informatie over Star Wars: Squadrons onthuld

Met de release van Star Wars: Squadrons om de hoek heeft EA meer informatie over de game naar buiten gebracht. De informatie is verschenen op de website van de uitgever.

De nieuwe informatie gaat over de ranks, levels en beloningen die spelers in de game kunnen verdienen. Naast de daily challenges zijn er ook andere beloningen die spelers kunnen verdienen. Zo heeft de speler een tijdelijke rank en een aparte level-indicator. De rank hoort bij de Fleet Battle-modus en wordt elke acht weken gereset. De volgende Ranks kunnen spelers bereiken: Maverick, Hotshot , Hero, Valiant, Legend en Galactic Ace. Spelers krijgen op basis van de hoogste rank die ze tijdens de operation hebben gehaald beloningen. Ook krijgen ze unieke helmen als ze de rank Valiant, Legend en Galactic Ace voor het eerst behalen.

Naast de tijdelijke ranks hebben spelers ook een aparte level-indicator, deze wordt niet gereset na acht weken. Bij de eerste veertig levels krijgen spelers Requisition-punten die gebruikt kunnen worden gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe onderdelen van het schip. De punten die bij de veertig levels worden verdiend zijn uiteindelijke genoeg om alle componenten mee te kopen.

star wars Squadrons Ranks

Star Wars: Squadrons komt 2 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON EA

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?