Meer informatie over Star Wars: Squadrons onthuld

Geplaatst: 25 september 2020 15:00

Met de release van Star Wars: Squadrons om de hoek heeft EA meer informatie over de game naar buiten gebracht. De informatie is verschenen op de website van de uitgever.

De nieuwe informatie gaat over de ranks, levels en beloningen die spelers in de game kunnen verdienen. Naast de daily challenges zijn er ook andere beloningen die spelers kunnen verdienen. Zo heeft de speler een tijdelijke rank en een aparte level-indicator. De rank hoort bij de Fleet Battle-modus en wordt elke acht weken gereset. De volgende Ranks kunnen spelers bereiken: Maverick, Hotshot , Hero, Valiant, Legend en Galactic Ace. Spelers krijgen op basis van de hoogste rank die ze tijdens de operation hebben gehaald beloningen. Ook krijgen ze unieke helmen als ze de rank Valiant, Legend en Galactic Ace voor het eerst behalen.

Naast de tijdelijke ranks hebben spelers ook een aparte level-indicator, deze wordt niet gereset na acht weken. Bij de eerste veertig levels krijgen spelers Requisition-punten die gebruikt kunnen worden gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe onderdelen van het schip. De punten die bij de veertig levels worden verdiend zijn uiteindelijke genoeg om alle componenten mee te kopen.

onbekend

Star Wars: Squadrons komt 2 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Squadrons

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord